Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe klimgordels van Petzl Charlet

Nieuwe klimgordels van Petzl CharletPetzl Charlet introduceert twee nieuwe klimgordels welke gebruik maken van het zogenaamde Delta-systeem: het kunnen aanpassen van de gordel aan de dikte van de kleding.

De ADJAMA en SAMA zijn beiden uitgevoerd met de reeds vaker toegepaste 'Doubleback buckles' voor een snelle en veilige sluiting. De heupgordel is voorzien van ademend foam voor een hoger comfort tijdens het dragen, terwijl de beenlussen zijn voorzien van een iets dichter foam voor een goede support en uiteraard ook comfort.

Beide gordels zijn licht van gewicht (ADJAMA 370 gram en SAMA slechts 330 gram) en goed comprimeerbaar (dus klein in te pakken). Ze zijn voorzien van diverse materiaallussen, waarvan er 3 speciaal voor de nieuwe CARITOOL materiaalhouders. De beenlussen van de ADJAMA zijn voordien ook nog eens extra te verstellen, zodat deze perfect kunnen worden afgesteld op de wensen van de klimmer.

De gordels zijn geschikt voor zowel beginners als de meer gevorderde klimmers en voor te gebruiken voor alle soorten berg- en rotsklimmen. De ADJAMA is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L, terwijl de SAMA ook nog in XL verkrijgbaar is.

Voor meer informatie: http://www.petzl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Petzl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.