Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Steiner Commander XP 7x30

Steiner Commander XP 7x30Steiner introduceert de nieuwe Commander XP 7x30: een zeer prijsvriendelijke afgeleide van de roemruchte XP 7x50. Door het toepassen van een 30 mm frontlens is de kijker een stuk lichter en compacter wat een prijsvoordeel van ca. 40 procent t.o.v. zijn grote broer oplevert.

De optiek en behuizing hebben exact dezelfde hoogwaardige specs als de 7x50 versie, alleen de uittrede pupil is teruggebracht naar 4,3 mm. De kijker heeft een ongeƫvenaarde helderheid en lichttransmissie en presteert beter dan menig 7x50 kijker. De kijker beschikt tevens over een breed pakket met handige eigenschappen:

Inclusief drijfriem
Veilige, felgele drijfriem als herkenningspunt wanner uw kijker te water mocht komen.

Stikstof gevuld
Dankzij een inwendige tegendruk, is de kijker waterdrukdicht tot 10 meter diep. Daarbij is interne condensvorming onmogelijk.

Mahonie houten kist
Commander XP 7x30 wordt geleverd in een luxe mahoniehouten opbergkist voor de kijker en alle accessoires.

30 jaar garantie
De zeer robuuste kijkers kunnen tegen een stootje en zijn met zeer veel zorgvuldigheid gemaakt. Daarom garandeert Steiner een zeer lange garantietermijn.

Clicloc Eye Cups
Dankzij de Clicloc Eye Cups is de kijker geschikt voor ieders individuele wensen. Brildragers klappen de Eye Cups gemakkelijk plat.

High Definition XP glas
Eenvoudig schoon te maken, zeer hoge lichttransmissie, en bestand tegen zout water. Een effectieve coating op zee sterk SCHOTT-glas.

Presisie kompas
De Commander XP 7x30 is leverbaar met en zonder kompas. Een zeer handig middel om door de lenbs van de kijker de koers op volle zee te bepalen.

De Steiner Commander XP 7x30 is vanaf nu leverbaar. De versie met kompas heeft een adviesprijs van EURO 699,-. zonder kompas kost de kijker EURO 599,- (incl. 19% BTW.)

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.