Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gorillamobile 3G/3GS: multifunctionele houder voor Apple iPhone

Gorillamobile 3G/3GS: multifunctionele houder voor Apple iPhoneJoby Gorillamobile voor iPhone 3G en 3GS is een speciaal voor Apple ontworpen, op maat gemaakte houder op flexibele pootjes. De pootjes bestaan ieder uit 10 oersterke in elkaar geperste kunststof kogels en zijn voorzien van rubberen anti-slip ringen. Door dit gepatenteerde en bewezen systeem (denk aan de eerder verschenen Gorillatorch en Gorillapod-producten) is de Gorillamobile 3G/3GS bijna overal aan vast te maken.


Bij gebruik in de auto, op de fiets, tijdens het sporten of op reis houdt het niet alleen de iPhone stevig op zijn plaats, maar met behulp van één van de 3 verschillende clips is ook een iPod, digitale camera of navigatiesysteem te bevestigen. Joby Gorillamobile 3G/3GS is hiermee sowieso een must voor iedere iPhone-bezitter en heeft dankzij de extra meegeleverde clips meer toepassingsmogelijkheden dan gewone houders. Multifunctioneel dus! En met een adviesprijs van EURO 34,95 is de Gorillamobile 3G/3GS tevens zeer scherp geprijst.

Maak de Gorillamobile 3G/3GS vast aan het uitklapbare tafeltje in de trein, zet hem op je dashbord in de auto, of bevestig hem aan een boom tijdens een trektocht: een film kijken of opnemen, foto's maken en muziek luisteren op de iPhone wordt zo wel heel gemakkelijk. Omdat de Gorillamobile 3G/3GS slechts 130 gram weegt is hij gemakkelijk mee te nemen in iedere tas.

De Gorillamobile 3G/3GS wordt geleverd met drie verschillende clips. In de eerste plaats natuurlijk de precies passende iPhone-houder. Deze hard-case heeft een zachte finish, wat zeer prettig aanvoelt. De case kan altijd om de iPhone blijven zitten, en houdt rekening met knopjes, de aansluiting voor een koptelefoon, en laderaansluiting. Wanneer de clip is losgekoppeld van de Gorillamobile 3G/3GS blijft deze functioneren als bescherming tegen krassen en vette vingers.


Verwissel de iPhone-houder met de meegeleverde camera- adapter snelkoppeling en draai uw compact camera (max. 325 gram) snel en gemakkelijk op het universele schroefdraad. Voor de derde variant clip is gebruik gemaakt van de kracht van 3M, producent van o.a. Post-it. Deze clips, die voorzien zijn van een speciaal soort lijm, die geen restjes achterlaat en gemakkelijk te verwijderen is, worden in tweevoud mee geleverd. De 3M stickerclips zijn te bevestigen op ieder glad oppervlak van welk apparaat dan ook. Hierdoor is de Gorillamobile 3G/3GS van toegevoegde waarde voor je gehele collectie digitale handhelds. Met de vergrendeling onder de clip ben je er van verzekerd dat een iPhone, digitale camera of navigator niet zomaar loslaat. Draai de ring simpelweg linksom om de clip te vergrendelen.

Een interessante noemenswaardigheid is zeker ook een nieuwe iPhone-applicatie Gorillacam. Deze applicatie is voor iPhone ontworpen en ideaal bij gebruik in combinatie met de Gorillamobile 3G/3GS. Gorillacam vergroot het aantal mogelijkheden van de iPhone-camera. Enkele nieuwe features: een self-timer, unlimited rapid-fire, continu fotograferen, fotograferen met interval, 3-shot burs en nog veel meer. Kijk in de Apple App-store en op iTunes voor deze gratis applicatie!

Joby Gorillamobile 3G/3GS verschijnt naast de bestaande Gorillapod Go Go en is vanaf eind januari 2010 verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.gorillapod.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Joby (statieven):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.