Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multi-Sports GPS van Satsports

Multi-Sports GPS van SatsportsDe weerbestendige geavanceerde Multi-Sports GPS van Satsports is de must have gadget voor iedere avontuurlijk aangelegde buitensporter. Als eerste in zijn soort biedt dit multi functionele GPS apparaat u een geheel nieuwe dimensie in het beleven en herbeleven van uiteenlopende buitensporten. Sporten die u het gehele jaar door kunt beoefenen. De 3 voorgeïnstalleerde applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor skiën, snowboarden, golfen, hardlopen, fietsen, mountain biken, hiken en wandelen. Het GPS toestel kan optioneel worden uitgebreid tot compleet navigatie instrument middels de aanschaf van de wegenkaarten van West-Europa.

Satski software real time ski piste navigatie voor skiërs en snowboarders van elk niveau
Als skiër of snowboarder van beginnend of gemiddeld niveau kunt u eenvoudig een skidag plannen, waarbij rode of zwarte pistes worden vermeden. Satski navigeert u 'real time' over de juiste pistes en langs eventueel gewenste restaurants en andere locaties op de berg. Behendige en gevorderde skiërs stippelen eenvoudig moeilijkere en uitdagendere routes uit. Verder voorziet de software in noodgevallen functionaliteit, skioord informatie, real time herhalingen, statistieken viewer en Google Earth 3D.

Pocket Caddy software, de ideale parcours gids van iedere golfer
Heeft u ooit weleens een afstand verkeerd beoordeeld waardoor uw golfbal in een zandbak of een waterpartij belandde? Pocket Caddy is ontworpen om u efficiënter tussen hindernissen door te laten manoeuvreren, u slimmer te laten spelen en het parcours hiermee beter te beheersen. De software berekent automatisch de afstand naar elk willekeurig punt op het parcours, zodat u uzelf maximaal kunt concentreren op uw volgende slag. Voorts biedt de Pocket Caddy software: demo van golfbaan, 3D flyover (overzicht parcours en holes), afstand aanduiding naar de green en andere Points of Interest, slag opname, statistieken en score kaart etc.

Satsports Log voor fietsers, wandelaars en hikers
De Satsports software is ontworpen voor actieve buitensporters die hun buiten avonturen te voet of op de fiets gestalte geven. De software voorziet in real time statistische en grafische informatie alsmede route playback voor het achteraf analyseren van sportieve prestaties op het beeldscherm van een PC.
Zo kunt u lang nagenieten van uw trip of deze delen met uw vrienden en bekenden. Satsports Log helpt u bovendien om op een innovatieve manier naar uw conditie peil te werken.

Specificaties en meegeleverde accessoires
De S2300 Multi-Sports GPS heeft de navolgende afmetingen 90 x 55 x 16 mm bij een gewicht van 125g en is uitgerust met een krachtige 1050mAh Li-ion batterij. Het 2.7" kleuren touchscreen LCD is ultra helder voor een goede weergave in vrijwel alle omstandigheden. Voorts draait het toestel op Windows CE 5.0 en is het voorzien van de welbeproefde SiRFstar III GPS Chipset.
In de doos vindt u een compleet arsenaal aan accessoires: Netlader, USB kabel, fietshouder, autohouder, auto lader, siliconen case quick start gids.

Satsports GPS Ltd.
Satsports GPS Ltd. is producent van revolutionaire sport navigatie hard -en software met zeer uitgebreide functionaliteiten om sport activiteiten aanzienlijk te veraangenamen. De technische voorsprong op haar concurrenten bedraagt volgens het bedrijf 3 jaar. Ski kaarten en golf banen van alle populaire oorden zijn downloadbaar via de Satsports GPS website. De optionele aanschaf van straatniveau kaartmateriaal voor West Europa kan eveneens via deze website gedaan worden.

De Satsports S3200 Multi-Sports GPS is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De verkoop adviesprijsprijs bedraagt € 359,00 (incl. btw).

Voor meer informatie: https://www.satsportsgps.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.