Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sensatie van Garmin: Custom Maps

Sensatie van Garmin: Custom MapsNog net op tijd voor de feestdagen komt Garmin met een sensatie: vanaf nu is het mogelijk om in verschillende outdoor-ontvangers van het merk ook eigen kaarten en rasterkaarten te gebruiken. Dit alles dankzij een kosteloze upgrade van de software en enkele eenvoudige stappen. De nieuwe functionaliteit heet simpelweg Custom Maps.

Bezitters van een compatible GPS-ontvanger (Dakota, Oregon en Colorado) kunnen kosteloos een update downloaden voor hun software. Vervolgens kan binnen de software een kaart worden ingelezen, gemakkelijk worden gecallibreerd en vervolgens worden overgezet naar de GPS-ontvanger. Op die manier kunnen Garmin-gebruikers voortaan alle soorten kaarten gebruiken die ze willen.

Bijzondere aan deze nieuwe functionaliteit van de Garmin-ontvangers is dat het een geheel kosteloze upgrade betreft, welke gebruikers zelf kunnen uitvoeren. Bovendien kunnen de verschillende kaarten (Mapsource en rasterkaarten) tegelijkertijd worden gebruikt in de ontvanger. Op die manier kunnen niet alleen eigen plattegronden worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook opgeslagen delen van Google Maps of Google Earth.

De upgrade is enkel beschikbaar voor ontvangers uit de Dakota-, Oregon- en Colorado-serie. En zijn vooral bedoeld voor buitensporters die graag hun eigen ingescande kaarten wullen gebruiken in hun GPS-ontvanger.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.