Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe donscollectie Bergans of Norway

Nieuwe donscollectie Bergans of NorwayKoukleumen kunnen dankzij Bergans of Norway weer rustig ademen. De Noren, die niet bepaald af te schrikken zijn door een strenge winter, breiden hun donscollectie massaal uit en verrassen het continent met nieuwe modellen, aparte ruitjesmotieven en zelfs met een volledig donzen pak!

Bergans of Norway gaat er deze winter volledig voor en presenteert met de Kvitfjell Down Suit (zie foto) een compleet nieuw kledingstuk: Dit is zonder twijfel het warmste kledingstuk van de komende winter. Als een full-body pak met 90/10 ganzendons en 700 cuin vulvermogen is dit de redding voor alle rillende winterliefhebbers, skibarmedewerkers en iglobouwers. Dankzij de geïntegreerde bretels kan dit pak op mildere dagen ook zonder bovenstuk worden gedragen; de drop-seatfunctie met verwijderbaar zitvlak vergemakkelijkt het winterleven van elke dag.

Dyna Down Jacket is de naam van de geruite donsjassen voor dames en heren van Bergans of Norway. Het geweven ruitjespatroon in spannende kleuren brengt nieuwe vibes in de sneeuw. Niettemin beschikken de Dyna Down Jackets over talrijke functionele kenmerken, zoals elastische manchetten aan de mouwuiteinden, een kompreseerbare binnenzak, extra verstevigde ellebogen en een langere rug. Een mengverhouding van 90/10 ganzendons met 650 cuin vulvermogen zorgen voor de temperatuurprestaties van deze modieuze jasjes.

Wie warm ingepakt over de stedelijke catwalks wil flaneren, is stijlvol gekleed met de Myking Down Lady Coat. Het trendy thema “dons” wordt hier uitgevoerd in een stadsversie en is eveneens verkrijgbaar als extra lange versie Myking Long Down Lady Coat, inclusief met tailleriem en afneembare capuchon. Dankzij de 95/5 ganzendons met 650 cuin vulvermogen, een polsmofje aan de mouwen en klittenbandbevestiging voor de kraag in imitatiebont, slaan de vrouwen een prima figuur in Verbier of Gstaad.

Lekkere donsjassen zoals het Down Jacket, de Down Lady Parka en het Down Light Jacket vervolledigen het gamma van Bergans of Norway. Vooral de Down Lady Jacket in de kleur Real Gold zal deze winter schitteren in ons straatbeeld.

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.