Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Suunto modellen: Core Extreme Edition Red en Vector HR

Nieuwe Suunto modellen: Core Extreme Edition Red en Vector HRSuunto, de Finse fabrikant van polscomputers komt binnenkort met twee nieuwe horloges op de markt. Althans, nieuwe uitvoeringen van reeds bestaande modellen. De Core Extreme Edition Red is een speciale (gelimiteerde) uitvoering van de zeer populaire Suunto Core en de Vector HR is een uitgebreide versie (met hartslagmonitor) van de Suunto Vector.

Suunto Core Extreme Edition Red
Wereldwijd worden er slechts 9000 stuks geproduceerd van de speciale Core Extreme Editon Red van Suunto. In Nederland zullen daarvan 300 verkrijgbaar zijn bij de diverse Suunto-dealers. Het outdoor-horloge is evenals de andere Core-modellen uitgevoerd volgens het ABC-principe: Altimeter (hoogtemeter), Barometer en Compass (kompas). Verschil zit ‘m echter in de zeer strak ontworpen horlogekast, met een modieuze rode lijn. Bovendien heeft deze Code een zwarte achtergrond met lichtgekleurde cijfers/letters, waardoor hij extra modern oogt.

Suunto Vector HR
De Suunto Vector is het meest populaire horloge van Suunto en zette het merk direct stevig op de kaart van outdoor-horloges. In de afgelopen jaren zijn er onder andere nieuwe kleuren van het model op de markt gekomen, maar nu komt er een stevige uitbreiding op de functionaliteit ervan: een hartslagmonitor. Het horloge combineert zo de wensen van buitensporters (weer volgens het ABC-principe), maar tevens dat van sporters die hun hartslag tijdens het sporten willen controleren en bijhouden. Het horloge wordt geleverd inclusief een analoge Comfort Belt, de riem die om de borst gedragen dient te worden gedragen om de hartslag nauwkeurig te meten.

Vanaf november 2009 beschikbaar
De nieuwe modellen van Suunto zullen vanaf eind november 2009 beschikbaar komen bij de Suunto-dealers. Gezien het gelimiteerde karakter van de Suunto Core Extreme Edition Red wordt liefhebbers geadviseerd om hun exemplaar zo vroeg mogelijk te reserveren bij hun dealer.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.