Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sportieve damesshells van VAUDE

Sportieve damesshells van VAUDEDe frisse najaarsdagen kun je maar beter goed voorbereid tegemoet gaan. Of het nu op de skipiste of voor dagelijks gebruik is, het Duitse buitensportmerk VAUDE heeft twee leuke dames softshells in het assortiment die voor alle doeleinden inzetbaar zijn. Het Cyclone Jacket II en het Twister Jacket zijn naast functioneel bovendien leuk om te zien. Met deze shells ga je goed beschermd het najaar in.

Women's Cyclone Jacket II
Juist tijdens deze najaarsdagen zit het winddichte Women's Cyclone Jacket II van VAUDE heerlijk comfortabel. De 'Cyclone' is een 100% winddicht jack uit elastisch materiaal (100% polyester) en bovendien waterafstotend (niet waterdicht). Dames kunnen kiezen uit de kleuren zwart, polar, red, coffee, chute green en offwhite. De adviesverkoopprijs is EURO 125,-.

Women's Twister Jacket
Het Women's Twister Jacket ziet er iets technischer uit, is licht getailleerd, 100% winddicht en heeft een vaste capuchon. Aan de binnenkant is deze softshell gevoerd met zachte fleece. De Twister is verkrijgbaar in de kleuren zwart, red, chute green en kit. Adviesverkoopprijs: EURO 149,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: