Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MSR Shift: sneeuwschoenen voor kinderen

MSR Shift: sneeuwschoenen voor kinderenSpeciaal voor kinderen heft MSR de Shift ontwikkeld: sneeuwschoenen special ontwikkeld voor de jonge sneeuwschoenwandelaars tussen 7 en 12 jaar oud.

De Shift sneeuwschoenen zijn gebaseerd op de onderscheiden MSR Denali Evo sneeuwschoenen voor volwassenen, zodat ze net zo duurzaam zijn met zeer goede grip en geschikt voor alle omstandigheden. De Shift sneeuwschoenen hebben een ruw, injectiegevormd ‘Flight’-dek met een smalle neus en staart voor gemakkelijk en natuurlijk wandelen. Stalen gripbladeb, ulaminium stijgijzers en verstevigingen onder de voeten zorgen voor een grote tredzekerheid op elke helling of hoek.

De FlexLite bindingen bestaande uit drie riemen zijn gemakkelijk af te stellen met handschoenen aan, volledig bestand tegen kou en aan te passen aan de veranderende schoenmaat. De Shift sneeuwschoenen zijn gemaakt om het gebruik en misbruik door de (pre)tieners te weerstaan, zodat ze jarenlang mee kunnen.

Dankzij de Shift sneeuwschoenen kunnen actieve families zonder problemen samen de sneeuw te lijf gaan. Het is onnodig om voor kinderen minder geschikte of inferieure sneeuwschoenen te kiezen, terwijl de ouders op perfect passende schoenen lopen.

De nieuwe MSR Shift sneeuwschoenen zijn bijna 50 centimeter lang en bijna 18 centimeter breed en wegen 1105 gram. Ze zijn geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, tot een gewicht van zo’n 57 kilo. De schoenen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.