Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mosquitno: de anti-muggen armband

Mosquitno: de anti-muggen armbandHet product is een anti muggen polsbandje dat natuurlijke citronella bevat dat gelijkmatig wordt afgestaan waardoor de drager de muggen wegjaagt. Muggen komen op geur en warmte af, het element geur wordt dus van negatieve invloed op de aantrekkingskracht voor de mug.

Geen negatieve efffecten
Het product bevat geen Deet dat een giftige stof is. Door het dragen van een polsbandje voorkomt men dat vloeistoffen op kleding of huid worden aangebracht. Daardoor vermijd men allergieën, beschadiging van kleding en andere negatieve effecten.

Altijd op maat
Met de bijgeleverde sluiting kan het bandje op maat gemaakt worden voor iedere drager en wordt het bovendien een leuk gadget.

Over MosquitNo
MosquitNo is een jonge onderneming die als doel heeft de consument van een product – anti muggen - te voorzien dat makkelijker en vriendelijker is dan datgene dat tot nu toe in de markt werd aangeboden.

Na een langdurig onderzoek hebben ze een siliconen ontwikkeld dat in staat is vloeistoffen op te nemen en vervolgens geleidelijk af te staan, hierdoor komt een uniek proces tot stand aangezien men wel de voordelen maar niet meer de nadelen heeft van afscheiding van stoffen. MosquitNo is een Nederlands bedrijf gevestigd te Roermond.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
MosquitNo is van mening dat bedrijven een bijdrage moeten leveren aan een betere wereld. Aangezien er iedere 30 seconden een kind sterft door malaria vinden zij dat hier iets aan gedaan moet worden. De functionaliteit van het product leent zich bij uitstek om hier een bijdrage aan te leveren. MosquitNo draagt een deel van haar winst af aan Malaria No More deze zet zich in om onderzoek te voeren en medicijnen te leveren tegen deze ziekte.

Voor meer informatie: https://www.mosquitno.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.