Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gorillatorch - flexibele statiefje met krachtige lichtbron

Gorillatorch - flexibele statiefje met krachtige lichtbronWelk schepsel heeft een 360 graden roteerbaar hoofd, flexibele pootjes met rubberen ringen, magnetische voetjes en verspreidt een heldere lichtstraal? Het is de nieuwe Gorillatorch, ontworpen door het team van Joby. De Gorillatorch is de nieuwe hands-free lichtbron, die dankzij de magneetjes en rubberen ringen bijna overal aan te bevestigen is. Voor binnen en buiten. Op reis, in huis of op het werk. In iedere situatie waar licht nodig is. De Gorillatorch maakt een zaklamp overbodig; met uw handen vrij kunt u alle aandacht richten op het onderwerp in de spotlight.

De ontwerpers van Joby kwamen eerder al met de Gorillapod™-productlijn van innovatieve camera- statiefjes. Aan dit assortiment wordt nu een uniek LED- lampje toegevoegd. LED-technologie is duurzaam, milieuvriendelijk en geeft een prachtig helder licht van maximaal 65 Lumen. Het 1 watt LED-verbruik produceert een krachtige straal licht die op vol vermogen een bereik heeft van zeker dertig meter op slechts drie (niet meegeleverde) AA batterijen. De levensduur van de batterijen ligt tussen de twintig en tachtig uur, afhankelijk van hoe fel u de lichtbron met de ingebouwde dimmer instelt.

Het uiterlijk van de Gorillatorch is bekend bij alle trouwe Gorillapod fans ter wereld. De LED-lamp wordt gedragen door de bekende Gorillapod pootjes en zijn gemaakt van het sterke ABS-plastic (waar bijvoorbeeld ook LEGO van gemaakt is). De rubberen ringen waarvan het statiefje is voorzien zijn gemaakt van hard TPE-rubber wat ook voor veel technische constructies wordt gebruikt. De magnetische voetjes zijn een nieuwe innovatie van Joby, hierdoor wordt het aantal bevestigingsmogelijkheden van het lampje nog eens uitgebreid. Met de Gorillatorch gaat Joby een stapje buiten het afgebakende ontwerp van de zaklamp. Met slechts 20 cm lengte en een gewicht van 197 gram is de Gorillatorch erg handzaam. Op vele online communities is al goed te zien wat voor creatieve mogelijkheden de producten van Joby hebben. Met Gorillatorch wordt dit scala nog eens uitgebreid.

De Joby Gorillatorch wordt in Nederland geïmporteerd door Degreef & Partner en is vanaf begin oktober verkrijgbaar in de winkel voor een adviesprijs van Euro 39,95.

Voor meer informatie: https://www.gorillapod.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Joby (statieven):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.