Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TravelSafe Flu Kit: preventieve bescherming tegen de griep

TravelSafe Flu Kit: preventieve bescherming tegen de griepU heeft ongetwijfeld al via diverse kanalen vernomen dat wij een nieuw griepvirus rijker zijn. De artsen zijn nu al veel meer te weten gekomen over dit virus, maar het blijft moeilijk te voorspellen hoe de pandemie verder zal verlopen. Een milde griepgolf kan zomaar opgevolgd worden door een heftige tweede griepgolf.

Door de grote toename van het aantal griep gevallen, is het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk probeert te beschermen tegen deze griep. Een goede hygiëne is daarbij van groot belang. Hierdoor kunt u voorkomen dat u ziek wordt, TravelSafe heeft een compleet pakket voor u samengesteld, de “Flu Kit”. Deze kit bestaat uit een aantal FFP2 mondmaskers, vinyl handschoenen, alcohol doekjes, handdesinfectans en een instructie.

De Travelsafe Flu Kit is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en kampeerwinkels.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.