Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

HealthGuardTM van Berghaus

HealthGuardTM van BerghausBerghaus komt voor de komende zomer met een compleet nieuwe Adventure Travel-collectie, welke is uitgevoerd met HealthGuardTM: een stof die muggen en bloedzuigers afweert.

Bij een wetenschappelijke test wist HealthGuardTM het aantal ziekte-overdragende insectensteken met meer dan 90% te verlagen. Het risico op ziektes als malaria wordt hierdoor dus sterk gereduceerd. Bovendien beschermt de stof ook tegen microbiologsche organismen en bacteriën, zonder dat het schadelijk voor het milieu is (HealthGuardTM voldoet aan de ÖKOTEX-Standard 100).

De stof blijft zo'n 50 wasbeurten werkzaam, maar kan daarna middels een spray gewoon opnieuw worden toegepast op de gewassen kleding of materialen.

Voor deze collectie maakt Berghaus gebruik van het hoogwaardige LatitudeTM-materiaal, samen met onder andere het sterke Cordura (in de broeken) en sneldrogende Dry Release in de T-shirts. LatitudeTM geeft bovendien bescherming tegen schadelijke zonnestralen (factor 30+).

De nieuwe collectie zal niet alleen uit kleding, maar tevens uit schoenen, rugzakken en accessoires bestaan.

Voor meer informatie: http://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.