Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine sneeuwsportrugzakken winter 2009-2010

Lowe Alpine sneeuwsportrugzakken winter 2009-2010Lowe Alpine presenteert voor komende winter een compleet nieuwe collectie rugzakken die speciaal bedoeld zijn voor het beoefenen van wintersporten. Van rugzakken die speciaal geschikt zijn voor het meenemen van ski's en snowboards tot een rugzak die specifiek werd ontworpen voor sneeuwschoenlopers.

Er bestaan een heleboel prachtige winterse sneeuwsporten, waarvoor de enthousiaste beoefenaar meestal een grote hoeveelheid materiaal en kleding met zich moet meedragen. Dit moet veilig en stabiel en toch gemakkelijk bereikbaar, ook onder vaak barre weersomstandigheden. Het ontwerpteam van Lowe Alpine -dat gezamenlijk meer dan 100 winters wereldwijde ervaring heeft in vele alpiene spelvormen- heeft een collectie winterrugzakken die aan deze uitgangspunten voldoet ontworpen voor een viertal eindgebruikers.
- voor de toerskiër en de winterklimmer zijn er de MX Attack en de Tour Attack
- voor de free ride-skiër en de off piste-specialist werd de Snow Storm ontworpen
- de wedstrijdtoerskiër kan de race in met de Speed Attack
- en de sneeuwschoenloper houdt zijn rug droog met de Air Zone Snow.

De nieuwe Lowe Alpine sneeuwsportrugzakken zijn vanaf oktober 2009 leverbaar via de gespecialiseerde buitensportspeciaalzaak en hebben adviesverkoopprijzen van EURO 84,95 tot EURO 199,95.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.