Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe dames-jacks van VAUDE

Nieuwe dames-jacks van VAUDEVrouwelijk stoer zijn ze: het Women's Mandal Jacket en de Laska fleece van het Duitse bergsportmerk VAUDE. Je zou ze alleen niet in een bergsportcollectie verwachten: met deze lifestyle kleding is iedere winterse dag te trotseren. Lekker winkelen, hondje uitlaten in de regen of een fikse wandeling in de kou: met het Women's Mandal Jacket kan het allemaal zonder nat of koud te worden. Bovendien is deze jas erg leuk te combineren met het Women's Laska Jacket: een heerlijke hippe langharige fleece om in weg te kruipen...

Women's Mandal Jacket
Niets aan deze jas doet denken aan een regenjas, terwijl deze klassiek ogende winterjas toch voorzien is van het wind- en waterdicht Ceplex Active membraan. Het Women's Mandal Jacket heeft een hippe puntkraag, die zowel ‘opstaand' of ‘liggend' erg goed te combineren is met een leuke sjaal. Het kleine binnenzakje voor de mobiele telefoon beschermt tegen elektromagnetische straling. In de andere binnenzak is eventueel de capuchon weg te stoppen. Opvallende manchetten maken deze stoere winterjas compleet. Het Women's Mandal Jacket is verkrijgbaar in de kleuren black en coffee. Adviesverkoopprijs: EURO 210,-.

Women's Laska Jacket
Hoewel de naam wellicht doet denken aan een jas, is dit een heerlijke fleece om lekker op een koude zondagmiddag in weg te kruipen met een boek op de bank of juist heerlijk de buitenlucht in op te zoeken. Deze langharige Women's Laska fleece voelt super zacht aan, is warm en zit bovendien als gegoten. Dankzij de neutrale kleurstellingen (zwart, polar, berry, coffee en kit) is deze fleece goed te combineren met andere (sportieve) kleding. De Laska fleece heeft een lange doorlopende rits. Wanneer deze helemaal dicht is, vormt het een hoog opstaande kraag die eventueel als col om te rollen is. Uiteraard is het ook mogelijk om het bovenste gedeelte open te laten waardoor een brede warme laag over de schouders valt. Een heerlijke fleece die uitnodigt tot knuffelen! Adviesverkoopprijs: EURO 95,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.