Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Outback: professionele bescherming en volledige bewegingsvrijheid

Lowepro Outback: professionele bescherming en volledige bewegingsvrijheidLowepro, uitvinder van onder meer de Slingshot-tassen, waterdichte Dryzone-tassen en Inverse-heuptassen combineert draaggemak en protectie in een nieuw model: Lowepro Outback, modulaire heuptas voor enthousiastelingen

Voor actieve fotografen die regelmatig extreme situaties te lijf gaan is er nu de Lowepro Outback-serie. Een serie tassen die perfect geschikt is voor het dragen van een camera en toebehoren tijdens bijvoorbeeld hiking, biking, klimmen, skieën of raften. Kenmerkend voor de Outback-serie zijn drie terugkerende modules. Iedere Outback tas bestaat uit een fototas als basis en twee verwisselbare lenscases/ accessoire pockets die middels SlipLock™ lussen aan de fototas kunnen worden bevestigd. Zij worden verzekerd met lichtgewicht riemen.

Lowepro Outback is ontworpen met de behoeften van de avontuurlijke fotograaf in het achterhoofd. Belangrijk hierbij is de keuze om enkel mee te dragen wat je voor bepaalde situaties nodig hebt en ook je tas hierop te kunnen aanpassen. Of het nu gaat om een volledige kit met meerdere lenzen of een gestroomlijnde basis. Dankzij de 'one piece foam protectie' wordt uw dure apparatuur goed beschermd op gevoelige punten, speciaal wanneer de fotograaf door grote menigten mensen heen moet manouvreren om dat ene plaatje te schieten. Voor fotografen die nog een stapje verder willen gaan is er aan de voorzijde van de tas ruimte om met een karabijnhaak een extra Lowepro lenscase te bevestigen.
Het bovenste vak geeft snelle toegang tot de camera en is gemakkelijk te openen dankzij de stevige ritssluiting met grote treklussen. Wanneer de tas geopend is ligt de camera schietklaar. In één handbeweging rijkt u naar de tas, richt de lens op het doel en maakt u de foto. Pockets voor geheugenkaartjes zijn aanwezig in de binnenvoering van de tas. Zo kunt u wanneer nodig altijd snel en efficient geheugen verwisselen .

De Lowepro Outback 200 wordt geleverd met een verwijderbare schouder draagriem, waardoor u kunt in draagwijze kunt afwisselen. Lowepro Outback 300 is nóg uitgebreider met een gepatenteerde AW-hoes die beschermd tegen de elementen. De Lowepro Outback serie is verkrijgbaar vanaf nu in de kleur zwart.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.