Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Lady GTX voor vrouwen

Lowa Lady GTX voor vrouwenAl jaren een topper onder de dames bergwandelschoenen. Geen vrouwelijke wandelaar kan eromheen. Overcompleet, supercomfortabel en uiteraard echte Lowa kwaliteit. Deze lichte dames trekkingschoen staat garant voor veel wandelplezier. De Lady GTX is een van de meest geliefde modellen uit de Lowa damesschoenen collectie. Comfort, zachte materialen en een hogere hak en wreef maken dit model ideaal geschikt voor de vrouwelijke voet.

De binnenvoering van Lady GTX bestaat uit Gore-Tex, materiaal dat zowel slijtvast als ademend is. Daarnaast zorgt de Vibram zool ervoor dat de schoenen vele kilometers meegaan. De Lowa Lady GTX is gemaakt met behulp van een speciale damesleest, zodat hij een ideale pasvorm heeft. Zelfs het gewicht is aangepast, om de trekkingschoen zo comfortabel en vrouwvriendelijk mogelijk te maken. De lichte dames trekkingschoen is voorzien van een zogenaamde Comfort Cuff, een individueel vormgegeven schacht die maximaal comfort biedt. De binnenzool van de Lowa Lady GTX is ook aangepast aan vorm van de vrouwelijke voet. Deze zogenoemde Balance Insole zorgt voor een perfecte pasvorm. Ook de tong, die zich door middel van lichaamswarmte perfect aanpast aan de vorm van de wreef en het scheenbeen, verhoogt het draagcomfort.

Met de Lady GTX van Lowa geniet je extra lang van de mooie natuur om je heen!

Voor meer informatie: http://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: