Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

'Just One' t-shirt van ODLO

'Just One' t-shirt van ODLO'Just One' is niet zomaar een nieuw type t-shirt. Met 'Just One' heeft ODLO het sportshirt opnieuw uitgevonden. Voor dit shirt werden de meest moderne technologieën met elkaar gecombineerd om een aantrekkelijk en compleet nieuw product te creeëren. Het 'Just One' tec shirt bestaat uit twee lagen, maar sluit onopvallend aan op het lichaam en ziet eruit als een allround shirt. In plaats van twee kledingstukken draag je er maar één!

De binnenlaag van nanotec 'effect' polyester met wafelstructuur heeft een verkoelend effect: het neemt transiparievocht op van de huid en voert het af naar de buitenlaag. Hierdoor kleeft de kleding nooit aan het lichaam. De buitenlaag van het shirt is gemaakt van micropolyester dat ademt: het laat het aangevoerde transpiratievocht verdampen.

'Just One' is uitermate licht, droogt heel snel, garandeert een gevoel van frisheid dankzij de 'effect' vezels met zilverionen, beschermt tegen UV-straling en is voorzien van een ergodynamische snit voor een hoog draagcomfort waardoor je vrij en onbeperkt kunt bewegen.

Voor meer informatie: http://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: