Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe compressie-sokken van Craft

Nieuwe compressie-sokken van CraftVoor duuratleten is compressie waarschijnlijk het sleutelwoord van het jaar. Ook het Zweedse Craft komt nu op de markt met nieuwe compressie-sokken welke zorgen voor een betere bloedcirculatie, verminderde vibratie van de spieren, stabilisering van de gewrichten en een positieve bijdrage aan het herstel.

Compressie-sokken zijn eigenlijk vooral bekend als de lange sokken die worden gebruikt door passagiers op interncontinentale vluchten in het vliegtuig of in het ziekenhuis om pijn en zwelling tegen te gaan. Steeds meer atleten zien echter ook het nut in van compressie-sokken, zodat je ze steeds vaker ziet op het basketbalveld, het voetbalveld en bij duuratleten.

Door de lichte druk die de sokken uitvoeren op het onderbeen wordt de bloedcirculatie verbeterd, waardoor tevens het transport van zuurstof wordt verbeterd. Daardoor kunnen atleten met compressie-sokken beter presteren. Craft heeft dit uitvoerig getest met top-atleten en heeft nu sokken op de markt gebracht die precies voldoen aan hun wensen.

Overigens blijft het niet alleen bij sokken. Inmiddels is het assortiment ook al uitgebreid met Compression Top, Compression Boxer en de Compression Arm Cooler. Deze producten kunnen worden teruggevonden in alle segmenten van het assortiment van Craft, van Running en Bikes tot Triathlon en Cross-Country.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.