Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Black Diamond Alpine Carbon Cork wandelstokken

Black Diamond Alpine Carbon Cork wandelstokkenDe nieuwe Alpine Carbon Cork wandelstok van Black Diamond is de opvolger van de succesvolle Alpine CF wandelstok. De stok is extreem compact en lichtgewicht en heeft een handvat van natuurkurk. De stok is ontworpen als een 4-seizoenstok, want de 3-delige Alpine Carbon Cork stok met 2 FlickLock klemsystemen is geschikt voor elk soort terrein.

Black Diamond combineert de meest functionele details en materiaal van de hoogste kwaliteit in haar nieuwe Alpine Carbon Cork wandelstokken. Opvallendste feature is het handvat van natuurkurk, dat een prettige, non-slip en licht gekantelde greep biedt. Met een gewicht van slechts 492 gram is de stok een lichtgewicht partner in alpine terrein. Elk van de 3 delen van de stok, die in totaal een lengte van 130 centimeter kan aannemen, is gemaakt van 100% carbonvezel. Compleet ingeschoven heeft de stok een lengte van slechts 62,5 centimeter zodat hij handig te vervoeren is. Het gepatenteerde FlickLock mechanisme is snel en gemakkelijk af te stellen. Dit traploos in lengte te verstellen systeem maakt het tot één van de meest gebruikersvriendelijke op de markt.

Suede lederen polslussen zijn comfortabel gepolsterd aan beide zijden over de volle lengte. Lange Flex punten en kleine tellers (schijven) zijn standaard inbegrepen. Voor wintertochten kunnen deze laatste worden verwisseld met de bijgeleverde sneeuwtellers.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.