Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe zomer-range van Icebreaker goed ontvangen

Nieuwe zomer-range van Icebreaker goed ontvangenIcebreaker, de pioniers op het gebied van Merinowol voor buitensportkleding, hebben met hun nieuwe zomer-range nu al succes geboekt. In de series Superfine 140, Superfine 190 en Icebreaker_GT zijn er veel nieuwe modellen en kleuren, waardoor de keuze voor de consument nog groter is geworden.

Superfine 140
De Superfine 140 serie is de lichtste serie van Icebreaker. De shirts en tank-tops uit deze serie worden niet alleen als bovenkleding gebruikt, maar ook als extra onderlaag tijdens frisse zomeravonden. Bij de dames is voor al de Voyage Tank erg populair, bij de heren het Tech T Lite t-shirt.

Superfine 190
Iets dikker is het Merinowol uit de Superfine 190 serie. Het kan gebruik tworden om lekker cool te blijven overdag of juist als extra isolatielaag als het later op de avond afkoelt. Populair binnen deze serie is de Rio Hood voor dames (zie foto) en de Hopper voor heren.

Icebreaker_GT
Icebreaker_GT is de meest technische kleding van Icebreaker en is bedoeld voor de zeer actieve sporten waarbij transpiratie een probleem kan vormen. Icebreaker_GT kleding zorgt echter voor een goede ventilatie dankzij het goede ademende vermogen van het materiaal. Bovendien zit het perfect om het lichaam van de duursporter en zijn er voor de veiligheid vaak reflecterende prints gebruikt.

Voor meer informatie: https://www.icebreaker.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot IceBreaker:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.