Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe HygiŰne kit van TravelSafe

Nieuwe HygiŰne kit van TravelSafeEen vakantie, een dagje uit, een festivalbezoek of een weekend weg, het zijn momenten om van te genieten! Maar helaas, vieze toiletten, afval en andere vieze oppervlaktes komt u hier altijd tegen, overal liggen bacteri├źn op de loer! En deze bacteri├źn kunnen veel ellende veroorzaken. Het gebeurt maar al te vaak dat men op vakantie of op reis ziek wordt door slechte hygi├źnische omstandigheden. een infectieziekte als Hepatitis A of Buiktyfus kunt u al snel oplopen! Besmet voedsel of drinkwater en zelfs een vuil drinkglas kan al genoeg zijn!

Verklein de gezondheidsrisico┬ĺs op reis tot een minimum! Met een Hygi├źne kit van TravelSafe is dit maar een kleine moeite! Alles wat u nodig heeft voor een 'schone' vakantie zit er in, zoals: een aantal plastuiten voor de vrouw, ge├»mpregneerde washandjes (u heeft geen water en zeep meer nodig), desinfecterende doekjes, een opvouwbare drinkbeker, tandenborstelhoesjes en toiletbril doekjes. De Hygi├źne kit is verkrijgbaar in twee varianten een kleine eenpersoons kit en een grote kit voor het hele gezin! Het tasje waar alle producten in verpakt zitten kunt u blijven gebruiken als waterdichte documententas!

De kit is verkrijgbaar vanaf EURO 14,95.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.