Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht fietsregenjack van VAUDE

Lichtgewicht fietsregenjack van VAUDEHet populaire Spray Jacket van de Duitse bergsportleverancier VAUDE is verder geoptimaliseerd. Het model is nu voorzien van elastische inzetstukken op de rug en meer reflectie. Deze stretchende delen staan garant voor een optimale bewegingsvrijheid en fijne pasvorm. Het Spray Jacket heeft een sportieve snit en weegt slechts 265 gram.

Specificaties
Het Spray Jacket - uit het Race programma van VAUDE - is voorzien van het Ceplex Active membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het jack water- en winddicht is en bovendien een goed ademend vermogen heeft. Het model is op de sportieve fietser gesneden: kort van voor en lang van achter. Het Spray Jacket heeft voorgevormde armen en een flap in de kraag waaraan een losse capuchon bevestigbaar is (niet standaard meegeleverd; wel los aan te schaffen). De manchetten en onderkant zijn gedeeltelijk voorzien van elastische band en deels van antislip materiaal. Diverse met rits afsluitbare zakken, een pakzakje en reflecterende elementen maken dit jack compleet. Het Spray Jacket II is zowel verkrijgbaar voor dames als heren. Kleurstellingen dames: rood, aqua en apple. Heren kunnen kiezen uit zwart, citrus, rood of blauw. Maatvoering dames: 36-44 en heren: S-XXL (zwart en rood ook in XXXL). Adviesverkoopprijs: EURO 120,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.