Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Adventure Food naar nieuwe eigenaars

Adventure Food naar nieuwe eigenaarsHans van der Meulen, de man die in de afgelopen 10 jaar Adventure Food heeft ontwikkeld en geperfectioneerd, heeft onlangs zijn bedrijf verkocht aan nieuwe eigenaars (Ivo Stekelenburg en Marcel van der Schild). Van der Meulen zal nog wel gedurende minimaal een jaar actief blijven binnen het bedrijf om zijn know-how en ervaring over te dragen aan de nieuwe eigenaars.

Hans van der Meulen, zelf zeer ervaren expeditie-reiziger en klimmer, ontwikkelde Adventure Food vanuit de gedachte dat eten tijdens een expeditie of beklimming niet alleen voedzaam moet zijn, maar ook gezond en lekker. In de afgelopen 10 jaar heeft keihard gewerkt om Adventure Food op te bouwen en te perfectioneren. Dat hem dat goed is gelukt blijkt wel uit het feit dat Adventure Food onlangs nog als absolute topper uit een test kwam van de Holger Stromberg, sterrenkok van het Duitse voetbalteam. Stromberg probeerde veel verschillende merken en maaltijden uit, maar gaf zijn hoogste score (een 2) enkel aan de maaltijden van Adventure Food. Meer informatie en testresultaten kunnen worden nagelezen op: www.sueddeutsche.de/gesundheit/179/461801/text/

Voor de consument verandert er weinig bij deze overname die sinds 1 mei 2009 een feit is. Buiten de voortdurende ontwikkeling van de producten wat betreft de juiste balans in smaak, de keuze van ingrediƫnten en de energiewaarde, blijven kwaliteit, uiterlijk en prijs vooralsnog onveranderd. Door uitbreiding van de marketing activiteiten zal Adventure Food wel bij een grotere groep consumenten vaker onder de aandacht worden gebracht.

Voor meer informatie: https://www.adventurefood.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Adventure food:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.