Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veilig op reis met Travelsafe

Veilig op reis met TravelsafeMet het uitgebreide assortiment van TravelSafe worden uw gezondheidsrisico's tot een minimum beperkt. Door intensieve samenwerking met tropendeskundigen, artsen, ziekenhuizen en diverse overheidsinstellingen slaagt TravelSafe er steeds weer in toonaangevend te blijven met producten die voldoen aan de laatste voorschriften en eisen voor wat betreft het verkleinen van gezondheidsrisico's voor de reizigers naar deze risicolanden.

TS01 Basic Bag First Aid Kit
Het meest verkochte eerste hulp setje. Een onmisbaar item voor iedereen die er op uit gaat!
Het setje is voorzien van schaar (rvs), pleisters, desinfecteerdoekjes, verband, pincet etc.
De TravelSafe Basic Bag kost EURO 14.95 en is bij de buitensport zaak zoals Bever Zwerfsport en Perry sport verkijgbaar.


TS10 Family Camping Kit
Een zeer uitgewekrte eerste hulp setje met veel extra’s zoals tekenpincet (rvs), bloedlancetje (blaren) betadine pleisters, reddingsdeken, blarenpleister Travelskinn, kortom nagenoeg alles wat je mogelijker wijs tijdens calamiteiten nodig kunt hebben. Ideaal voor in de caravan of auto.

TS15 Teken kit
De tijd van de teek breekt straks weer aan. Zorg ervoor dat je gewapend bent met dit kitje! Het setje bestaat uit een rvs tekenpincet (puntig pincet om goed onder het tekenlichaam te komen zodat je deze niet kapot knijpt zoals met een brede punt/bek sneller het geval is)
Pleister, alcoholdoekjes en gebruiksaanwijzing. Verkoopprijs EURO 12,50. Verkrijgbaar bij o.a. Bever Zwerfsport en Perry Sport.

TS03E Dental kit
Tijdens grote luchtdrukverschillen welke bij klimmen of duiken ontstaan kunnen kapotte vullingen los gaan zitten en eruit vallen. Dit kitje is ervoor om een noodvulling aan te leggen zodat je verder kunt. De speciale kruidnagelolie verdooft de tand zodat de pijn ook te verdragen is. Verkoop EURO 17,50. Verkrijgbaar bij o.a. Bever Zwerfsport en Perry Sport.

TS201/206/211 TravelDeet
TravelDeet bescherm de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daasvliegen, zandvliegen en teken. TravelDeet is leverbaar in verschillende samenstellingen gel met 30% DEET, spray met 40% DEET en een lotion met 50% DEET, deze is extra strong voor een langdurige bescherming tot 10 uur. Verkoop EURO 9,95. Verkrijgbaar bij de buitensportzaken o.a. Perry Sport.

TS241 Picksan 100% natuurlijk!
Picksan is het meest effective 100% natuurlijke afweerspray tegen muggen en teken. Tot 9 uur werkzaam en dermatologisch getest. Het gel doosje is ideaal te gebruiken als muggen verjager in de tent !

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.