Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe lijn Office bags van VAUDE

Nieuwe lijn Office bags van VAUDEVAUDE brengt een geheel nieuwe lijn fietstassen op de markt: de zogenaamde office bags. Ze zien eruit als een leuke schoudertas, terwijl ze toch zo aan het stuur of aan de bagagedrager bevestigd kunnen worden. Deze multifunctionele tassen bieden ruimte aan alles wat je nodig hebt voor werk, studie of city trips. Ze zijn voorzien van alle extra's die men van de Duitse bergsportleverancier gewend is.

Toveren
De nieuwe serie beslaat 2 maten trendy schouder- alias stuurtassen en 3 verschillende moderne ‘zakentassen’ waarin een 17” laptop past. De tassen zijn gemaakt uit het stevige, sportief ogende 450 D Polyester met PU-laag. De stuurtassen worden geleverd inclusief het Klick-Fix syseem. De grotere tassen zijn voorzien van het vernieuwde QMR bevestigingssysteem en hebben een kunststof achterplaat. Eenmaal van de fiets gestapt, is het bevestigingssysteem keurig af te dekken achter een rits. Schouderband om de schouder en de handige fietstas is omgetoverd tot een moderne schoudertas! De reflecterende elementen zijn speels in het design verwerkt, waardoor ze niet opvallen en tegelijkertijd toch veiligheid bieden. De regenhoes ontbreekt uiteraard niet aan het geheel.

Specificaties
De nieuwe lijn bestaat uit de moderne:
• stuurtas Rowen: inhoud: 3 liter; kleur: zwart; adviesverkoopprijs: EURO 55,-
• stuurtas Darrow: inhoud: 6 liter, kleur: zwart; adviesverkoopprijs: EURO 65,-
• zakentas met gepolsterd laptopvak Egger: geschikt voor 17” laptop. Inhoud: 18 liter; kleuren: zwart en steelblue; adviesverkoopprijs: EURO 90,-
• zakentas met gepolsterd laptopvak Wright: geschikt voor 17” laptop. Inhoud: 16 liter; kleuren: zwart en steelblue; adviesverkoopprijs: EURO 80,-
• zakentas voor A4-ordners Camras: inhoud: 16 liter, kleuren: zwart en steelblue; adviesverkoopprijs: EURO 70,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.