Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Radiactor lijn van X-Bionic

Nieuwe Radiactor lijn van X-BionicMet de X-Bionic Energy Accumulator lijn heeft X-Bionic de markt voorzien van een revolutionair produkt. De ontwikkelaars van X-Bionic zitten echter niet stil en komen met een nieuwe dimensie. De Radiactor lijn is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van onderkleding.

Het grote geheim in deze nieuwe lijn is het gebruik van het garen Xitanit. Het garen wordt al gebruikt in diverse modellen X-Socks maar is nu ook toegepast op de kleding van X-Bionic. Xitanit reflekteert de warmtestraling van je lichaam en houdt deze warmte actief vast. Tegelijkertijd ondersteunt het high tech materiaal de koelende werking door overtollige warmte af te voeren en vocht gelijkmatig te verdelen over je lichaam. Hierdoor blijft er gedurende activiteit een dunne filmlaag van transpiratievocht op je lichaam en zorgt voor de nodige koeling. Met deze nieuwe Radiactor lijn biedt X-Bionic een effectieve bescherming tegen onderkoeling en oververhitting zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Net als de Accumulator lijn is de Radiactor lijn uitgerust met het Sphere-System dat er voor zorgt dat je afkoelt tijdens je activiteiten en warm blijft tijdens rust. Dankzij dit ingenieuze systeem worden je vochtbalans en temperatuur constant gereguleerd en je lichaam blijft op de ideale 37 graden. Naast tal van technische snufjes speelt compressie een grote rol. Compressie stabiliseert de spieren en reduceert de trillingen van de spieren.

Voor meer informatie: http://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: