Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

GoLite Kinetic Jacket wint Backpacker award

GoLite Kinetic Jacket wint Backpacker awardHet Kinetic Jacket van GoLite is bij de uitreiking van de Editors' Choice Awards 2004 van Backpacker magazine bekroond met een award.

Het bijzonder lichte (430 gram), maar zeer breed inzetbare jack is gemaakt van onder andere een speciale Polartec Power Shield versie van Malden Mills welke speciaal voor GoLite werd ontwikkeld. Het rapport zegt dan ook: "The Kinetic delivers the best of soft-shell performance--weather resistance, great breathability, stretch, and tough-skinned durability--in an adaptable design that kept us comfortable from the Canadian Rockies in summer to the Presidential Range in autumn."

Bijzonder aan het jack is verder dat de mouwen kunnen worden afgeritst. het is dus tevens een bodywarmer. Het commentaar daarop was: "The zip-off sleeve design, while initially setting off gimmick alarms, won us over with its versatility and unobtrusive zippers; we loved getting a jacket and vest for no extra weight."

De Editors' Choice Awards van Backpacker magazine hebben in de buitensport-wereld een hoog aanzien. Producten die deze naam mogen dragen behoren dan ook tot de top van het buitensport-materiaal dat er te koop is.

Voor meer informatie: http://www.golite.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.