Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine brengt accessoirelijn voor de alpinist en sportklimmer

Lowe Alpine brengt accessoirelijn voor de alpinist en sportklimmerLowe Alpine heeft voor reizigers, klimmers en andere buitensporters een breed aanbod aan slimme en handzame accessoires in het programma. De ontwerpers van Lowe hebben dit jaar vooral veel moeite gestoken in een innovatieve en vooral beschermende accessoirelijn voor de alpinist, de rotsklimmer en de sportklimmer – misschien wel de meest interessante kleine collectie die deze bergsporters waar dan ook kunnen vinden.


Multi Pitch Pod II
Lowe Alpine loopt weer eens voorop in de ontwikkelingen! De Multi Pitch Pods zijn de eerste heuptassen die speciaal werden ontworpen voor het klimmen van routes van meerdere touwlengtes. De Multi Pitch Pod II is strak van ontwerp, uiterst stabiel en zit niet in de weg van je klimgordel of je chalk bag en is groot genoeg voor je waardedocumenten, topo, een lichtgewicht jack en reservevoedsel en drinken. Je kunt zelfs je aanloopschoenen aan de buitenkant vastmaken, zodat je in alle comfort weer kunt afdalen.

Multi Pitch Pod I
De kleinere versie van de Mult Pitch Pod II. Speciaal ontworpen voor het klimmen van routes van meerdere touwlengtes. Deze heuptas is strak van ontwerp, uiterst stabiel en zit niet in de weg van je klimgordel of je chalk bag en is groot genoeg voor een lichtgewicht windjackje en een energiereep.

Rope Tarp
Nooit meer seilsalat of spaghetti! Simpel, doeltreffend en naar de maatstaven van Lowe Alpine gemaakt.

Crampon Bag II
Beschermt je waardevolle materiaal, jezelf, je tochtgenoot en onschuldige omstanders. Robuust van uitvoering en geschikt voor de nieuwe generatie stijgijzers. Met een handig vakje voor reserve-onderdelen.

Pro Tool Bag II
Op reis naar het ijs? Beschermt je waardevolle ijsbijl, jezelf, je tochtgenoot en onschuldige omstanders. En de bekleding van je auto! Robuust van uitvoering en geschikt voor de nieuwe generatie ijsklimapparaten. Er passen er vrijwel altijd twee in en dat is wel zo handig.

Ice Axe Bag II
Op reis naar het ijs? Beschermt je waardevolle pickel, jezelf, je tochtgenoot en onschuldige omstanders. En natuurlijk de bekleding van je auto! Robuust van uitvoering en nu ook in lengte verstelbaar.

Zipper Dipper II
Handige chalkbag, speciaal ontworpen om geen magnesium te verspillen of te verliezen. Slim ritsvakje voor (klein-)geld en sleutels.

Dust Bowl II
Handige chalkbag, speciaal ontworpen om geen chalk te verspillen of te verliezen.

Houdini Pack
Veelzijdig en extreem lichtgewicht rugzakje, dat in zijn eigen binnenvak past en waarvoor altijd wel plaats is in je bagage. Geschikt voor allerhande doeleinden, maar ooit speciaal ontworpen om je klimtouw (60 meter 10 mm) naar een route te dragen en om het tijdens lastige, winderige rappels veilig en georganiseerd te houden.

Mountain Safe
De perfecte metgezel voor de alpinist en de klimmer van langere routes. De Mountain Safe is een veilige plek voor je paspoort en je geld, maar ook voor je topo, die bovendien prima toegankelijk blijft.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.