Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Laptop trolley in collectie VAUDE

Laptop trolley in collectie VAUDEDat de Tarpolin reistassen van de Duitse bergsportleverancier VAUDE een succes zijn, is inmiddels een onmiskenbaar feit. De serie vervaardigd uit 'vrachtwagen canvas' voorziet in grote rollende reistassen van 85, 60 en 45 liter, een handbagage trolley van 30 liter, trendy schoudertassen in diverse maten en toilettassen. Wat nog ontbrak was een stoere laptoptas op wielen. Ook in deze behoefte gaat VAUDE vanaf eind november voorzien met de Futuna.

Uniek
De laptoptrolley Futuna is ideaal voor een zakenreis of beursbezoek, maar ook in het dagelijks gebruik van vertegenwoordigers of adviseurs. De Futuna voorkomt dat je scheef gaat lopen doordat je het gewicht van de laptop en alle benodigde papieren voortaan niet meer hoeft te tillen. De frisse kleuren en het gebruikte Tarpolin materiaal geven de Futuna een uniek, stoer en toch zakelijk uiterlijk. Daarnaast maakt het de trolleys oersterk en uiterst gemakkelijk in onderhoud. De Futuna heeft een uitneembaar gepolsterd laptopvak waarin een 17” laptop past en een A4 insteekvak. Het voorvak is voorzien van een organiser-systeem. De trolley heeft naast een inschuifbaar handvat ook een vast Tarpolin handvat en een schouderband. Ten slotte is de Futuna ook op het handvat van een grotere trolley ‘opsteekbaar’. Kleurstellingen: rood, oranje, mocca en zwart. Adviesverkoopprijs: EURO 150,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: