Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Steiner introduceert Ranger Pro verrekijker

Steiner introduceert Ranger Pro verrekijkerDe Steiner Ranger, geen onbekende naam in kijkerland, heeft een opvolger: de Steiner Ranger Pro. Deze 'Multi Purpose Binocular' is geschikt voor de meest uiteenlopende soorten observaties. Of u nu op trektocht bent in de Amazone, gaat vogelspotten op de Veluwe of de gaat kanoën in de Ardennen, deze kijker is geschikt voor iedere situatie.

De Steiner Ranger Pro is gebaseerd op het lichtgewicht Dakkant Prisma Systeem en heeft dan ook het bijkomstige smalle en handzame formaat. Snelle hanteerbaarheid is sowieso een pré van deze kijker, zo mist u nooit meer een doel of object. Bovendien sluiten de ergonomische en draaibare eyecups u af van ongewenste lichtinval of wind en voorkomt tranende ogen. Geschikt voor écht iedere situatie.

Zeer contrastrijk beeld
De royale lensdiameter (tot wel 56 millimeter) van de Steiner Ranger Pro maakt het zelfs mogelijk deze kijker in het schemerdonker te gebruiken. In iedere situatie, dus ook bij weinig licht, geeft de kijker een contrastrijk beeld met een groot scherpte diepte bereik en hoge randscherpte.

N2-systeem
Door een stikstofinjectie in de kijker is een inwendige tegendruk gecreëerd. Hierdoor zijn de kijkers zelfs waterdicht tot een diepte van 3 meter. Bijkomend voordeel is dat hierdoor geen stof, zand, vocht of andere ongewenste zaken de kijker kunnen binnendringen. U heeft tevens geen last van ongewenste condensvorming bij snelle warmtewisseling. Het temperatuurbereik is van -40 tot +80 graden Celsius.

Robuust
De Steiner Ranger Pro is robuust en fijngevoelig tegelijkertijd. De behuizing is gemaakt van nieuw ontwikkeld glasvezel versterkt policarbonaat, met een rubberen bekleding. Hierdoor liggen de kijkers gemakkelijk en comfortabel in de hand en zijn extreem slag- en stootvast, antislip en geluiddempend.

Trefzeker
De Steiner Ranger Pro is zeer trefzeker; met het grote instelwiel stelt u de kijker in een vliegensvlugge vingerbeweging scherp van 2 meter afstand tot oneindig. Door de grote veldbreedte heeft de Steiner Ranger Pro een uitstekende stabiliteit, zelfs bij een vergroting van maar liefst acht of tien keer.

Verkoopinformatie
De Steiner Ranger Pro serie is verkrijgbaar vanaf half februari 2009 en in vier conversies leverbaar.

Adviesverkoopprijzen:
Ranger Pro 8x32: EURO 449,-
Ranger Pro 8x42: EURO 539,-
Ranger Pro 8x56: EURO 649,-
Ranger Pro 10x42: EURO 559,-
De Steiner Ranger Pro heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en wordt geleverd inclusief een stevige draagtas met riem. Voor alle Ranger Pro modellen geldt een garantie van maar liefst 10 jaar.

Voor meer informatie: http://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: