Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Slingshot 100 AW en 200 AW in een nieuw jasje

Lowepro Slingshot  100 AW en 200 AW in een nieuw jasjeEen van de populairste Lowepro fototassen nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. Lowepro, wereldleider in beschermende tassen voor foto-, video- en andere imaging producten breidt haar Slingshot productlijn uit met twee nieuwe kleuren. Naast de bestaande uitvoering 'Black' komt er een uitvoering 'Red' en 'Brown' van de Slingshot 100 AW en 200 AW.

De Slingshot biedt een combinatie van twee draagsystemen: de schoudertas en de rugtas. De Slingshot is zo ontworpen dat u de tas in een seconde wisselt van draagcomfort naar gebruiksgemak. Van comfortabel dragend op uw rug, draait u de tas middels één beweging naar uw borst en kunt u direct bij uw fotocamera. De Slingshot biedt u de snelste manier om uw apparatuur te pakken, zonder de tas van de schouder te halen.

Tevens is de tas voorzien van Sliplock lussen voor optionele Lens Cases, Bottle Bags etc. De Slingshot 100 AW en 200 AW beschikken over een verstelbare, stevige borstriem om de tas goed tegen het lichaam te houden. De Slingshot 100 AW en 200 AW zijn een ideaal voor de outdoor-fotograaf en enthousiasteling die snelle toegang tot zijn apparatuur wenst. De toevoeging AW staat voor All Weather. De speciaal door Lowepro ontworpen vaste All Weather Cover™ beschermt uw tas tegen weer en wind.


Afmetingen en capaciteit
De afmetingen van de Slingshot 100 AW zijn:
Buitenmaat (BxDxH):
20,5 x 17,0 x 40,0 cm
Binnenmaat (BxDxH):
7,5 x 5,1 x 9,8 cm
Adviesverkoopprijs: EURO 109,-
Dit formaat biedt ruimte voor een (digitale) spiegelreflexcamera met twee compact zoomlenzen en een flitser.


De afmetingen van de Slingshot 200 AW zijn:
Buitenmaat (BxDxH):
24 x 18 x 44 cm
Binnenmaat (BxDxH):
22 x 15 x 30 cm
Adviesverkoopprijs: EURO 129,-
In de Slingshot 200 AW passen naast de spiegelreflexcamera maar liefst vier zoomlenzen, een flitser en eventueel andere fotoaccessoires.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.