Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Res-IQ: je persoonlijke survival boekje

Res-IQ: je persoonlijke survival boekjeDe Res-IQ is een Belgische vinding. Het is een compact boekwerkje dat je kan helpen in noodsituaties, maar ook helpt om je geheugen op te frissen als je niet meer precies weet hoe sommige outdoordingen ook al weer zaten.

Het complete Res-IQ set bestaat uit een riem, een opbergzakje, een kompas met polsband, een vernuftige vishaak met pijlpunt en de Res-IQ zelf: een watervast boekwerkje dat antwoord geeft op vragen met betrekking tot bijvoorbeeld navigeren, vuur maken en een draagberrie bouwen.

In het boekje staan veel illustraties die het mogelijk maken om snel weer even te zien hoe je ook al weer vuur kunt maken met een boog of hoe je vrij eenvoudig de bijgeleverde vishaak kunt gebruiken om vis te vangen. De illustraties spreken nagenoeg allemaal voor zich, zodat het internationaal bruikbaar is. Als er al tekst ter verduidelijking bij staat, dan is dat in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Het boekje is modulair opgebouwd, zodat je er zelf ook pagina’s aan kunt toevoegen. De fabrikant zelf belooft in elk geval om in de toekomst met extra hoofdstukken te komen die gebruikers er naar interesse en behoefte zelf bij kunnen hangen.

Het Res-IS set is helaas nog niet zeer breed verkrijgbaar, maar via de site van het product kunnen (online) dealers snel gevonden worden.

Voor meer informatie: https://www.res-iq.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.