Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Blue Socks runningsokken

Nieuwe Blue Socks runningsokkenElke loper weet dat goedkope sokken veel van de kwaliteiten van een loopschoen tekort kunnen doen en blaren kunnen veroorzaken. De nieuwe 'high-tech' runningsokken van Blue Socks zorgen voor een optimale interactie tussen voet en schoen. Ze zijn ademend, anti-bacterieel en extra ondersteunend in het enkelgebied. De nieuwste generatie Blue Socks is nu bovendien voorzien van een unieke reflectieband en is leverbaar tot en met maat 50!

Voor de reflectie is een nieuw ontwikkeld, duurzaam en elastisch garen gebruikt. Zowel de rek als het reflecterend vermogen blijven optimaal, ook na vele keren wassen. In de steeds wisselende weersomstandigheden waarmee we in dit land te maken hebben, wel zo veilig.

Optimale ventilatie
Met topkwaliteit materialen en strategisch geplaatste dunnere en dikkere delen, zorgen Blue Socks voor een optimale ventilatie in zomer en winter. Uw voeten blijven droger waardoor blaren zich niet kunnen ontwikkelen. En dankzij de anti-bacteriële werking krijgen schimmels en geuren minder kans.

Extra stabiliteit
Uitgekiende elastische delen in de sokken geven tijdens het lopen extra stabiliteit aan de enkel, zonder de voet te irriteren. Speciale dikkere gedeelten, de zogeheten ‘paddings’, op drukgevoelige gebieden zorgen voor een aangenaam loopcomfort. Met Blue Socks profiteert de hardloper optimaal van de ademende en ondersteunende werking van z’n dure loopschoenen.

Niet lubberen
Blue Socks runningsokken hebben een lange levensduur en gaan niet lubberen, zelfs niet als ze door regen nat zijn geworden en ook niet na vele keren wassen.

De sokken zijn verkrijgbaar in diverse schachthoogtes, voor dames en heren. De herenmaten zijn leverbaar tot en met maat 50, damesmaten tot en met maat 44.
Blue Socks runningsokken zijn in de betere runningwinkels te koop vanaf EURO 11,95.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Code Blue:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.