Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE softshell fietshandschoenen voor koude trainingsdagen

VAUDE softshell fietshandschoenen voor koude trainingsdagenNieuw in de fietscollectie van de Duitse bergsportleverancier VAUDE voor deze winter zijn de Ameno fietshandschoenen. Deze dikke warme handschoen is 100% winddicht, gemaakt uit stretchend materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Kenmerken die de softshell fietshandschoenen uitermate geschikt maken om te dragen tijdens koude trainingsdagen. Warme handen, wie wil dat nou niet?

Oog voor detail
Voor de grip op het stuur zijn op de handpalm van de handschoen silicone prints aangebracht; voor de demping is de handpalm voorzien van kleine kussentjes. De vingers en vingertoppen hebben een anti-slip laag die het schakelen en remmen zeker stelt. De duim is voorzien van een dunne fleecelaag. Om de handschoen goed om te pols te ontsluiten is gebruik gemaakt van Velcro klittenband (kleeft alleen daar waar het moet kleven). Het klittenband zit aan de onderkant van de pols, zodat het niet knelt in de gebogen houding op het fietsstuur. De Ameno fietshandschoen is lang op de pols om de lichaamswarmte goed vast te houden. Reflecterende elementen zijn als een speelse belijning verwerkt op de buitenzijde van de Ameno fietshandschoen. Adviesverkoopprijs: EURO 45,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: