Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Santi Jacket van Vertical populair

Santi Jacket van Vertical populairHet Franse outdoormerk Vertical is tegenwoordig ook goed verkrijgbaar in Nederland. Onder andere BB Outdoor in Doetinchem en klimmuur Rock Steady in Bussum hebben vertrouwen in het merk en ervoor gekozen het op te nemen in het assortiment. Het Santi Jacket blijkt direct zeer populair onder de Nederlandse buitensporters.

Santi Jacket
Het Santi Jacket is een robuuste technische jas, die aan de buitenkant is voorzien van extra sterk ripstop stretch materiaal. De nauw aansluitende snit maken het jack onder andere populair onder klimmers. Het jack is volledig waterdicht en zeer goed ademend, maar bijzonder is het MP+ Ceramic dat is toegepast in de onderarmen voor een betere doorbloeding.

Mp+ Ceramic Membraan
In het membraan zitten miniscule (<7 µm) geïnjecteerde keramische deeltjes, die infraroodstraling kunnen uitzenden met dezelfde golflengte als waarin het menselijk lichaam infraroodstraling uitzendt. De straling van de stof en het lichaam versterken elkaar, en hierdoor worden de cellen van het lichaam ontvankelijk voor de golven. De straling kan tot drie centimeter in het lichaam doordringen, en bewerkstelligt daar dat de cellen warmer zijn, opener staan, en beter worden doorbloed, wat een ontgiftend en prestatieverhogende werking heeft.

Over Vertical
Sinds 1984 maakt het Franse merk Vertical vooruitstrevende technische kleding voor bergsporters. Waar mensen hun fysieke en mentale prestaties keer op keer blijken te kunnen verbeteren, zijn de eisen voor kleding steeds hoger geworden. Vertical probeert om die eisen voor te zijn. Door producten te ontwikkelen met specificaties die niemand eerder in een kledingstuk had gezocht, helpt Vertical mensen actief mee in het ontdekken en verleggen van hun grenzen.

Verkrijgbaarheid en adviesverkoopprijs
Het SAnti Jacket van Vertical is vekrijgbaar in aparte dames- en herenvariant in diverse kleuren. Heren: oranje/grijs, zwart/grijs Dames: paars/grijs, zwart/paars. De adviesverkoopprijs: bedraagt EURO 349,00.

Voor meer informatie: https://www.verticalspirit.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vertical:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.