Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Functionele modische winterjassen van VAUDE

Functionele modische winterjassen van VAUDEVorige winter waren de modieuze winterjassen van de Duitse bergsportleverancier VAUDE wereldwijd binnen mum van tijd uitverkocht. De jassen bleken immens populair. Voldoende reden voor de leverancier om voor komende winter deze lijn te vernieuwen én uit te breiden.

De winterjassen uit de Trek & Trail collectie bieden bescherming tegen het gure winterweer, zijn vervaardigd uit robuuste materialen en zijn voorzien van praktische details. Dit doet wat anders vermoeden dan een leuke moderne winterjas, echter VAUDE heeft inmiddels het tegendeel bewezen. De lifestyle jassen van VAUDE bieden perfecte bescherming tijdens een winterse wandeling, bovendien kun je er zo de stad mee in.

Volop keuze
De succesvolle “Yale Coat” – lifestyle georiënteerde winterjas uit de Trek & Trail collectie – is voor komende winter iets aangepast op de huidige mode. Nieuw in het programma is het “Yale Down Jacket”: een modieuze compleet waterdicht donsjack uit 70/30 dons en de “Yale Parka” voor heren. Eveneens nieuw in de collectie is het moderne “Mandal Jacket”, een volwaardige waterdichte ademende winterjas – dankzij het Ceplex-membraan - met een klassieke look. De geraffineerde kraagconstructie is bij een wolkbreuk tot onder de kin wind- en waterdicht te sluiten en met de verwijderbare capuchon te combineren.

Specificaties
De kleding binnen de Trek & Trail lijn is goed met elkaar te combineren. Ook de accessoires zoals mutsen passen leuk bij de winterjassen, evenals de trendy tassen en schoenen. Alles damesjassen hebben de maatvoering van 36-48. Voor de herenjassen geldt een maatvoering van S-XXXL. De adviesverkoopprijzen liggen tussen de EURO 190,- en EURO 300,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.