Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw in Nederland: Lärabar

Nieuw in Nederland: LärabarLärabar is een 100 % natuurlijke fruit en noten reep zonder enige toevoeging van suiker, kleur, geur, conservering of hulpstoffen. Het bevat geen genetisch gemodificeerde organismen, geen gluten, geen zuivel en geen soja. Het is veganistisch en onbewerkt in de zin van niet gekookt of gebakken; een ‘rawfoodÂ’ product. Het is een gedroogde en geperste fruit reep met noten in 14 unieke smaken zoals: apple pie, key lime pie, cinnamon roll, coconut cream pie, banana bread, cashew cookie, pistachio, cherry pie, chocolat coconut, cacao mole, ginger snap, lemon bar, peanut butter cookie, pecan pie.

Lärabar is sinds 2003 op de Noord Amerikaanse markt verkrijgbaar en sinds kort in het Verenigd Koninkrijk en Denemarken, Nederland en België volgt nu!

De Lärabar weegt 51 gram, is zeer vullend en energierijk, bevat vele essentiële vitamines en mineralen, en is bijna een jaar lang houdbaar. Lärabar geeft je de juiste energie die je lichaam nodig heeft bij vermoeidheid, trek of sportprestaties en deze reep laat je lichaam weer goed herstellen; je kan weer uren voort! Lärabar is ontwikkeld na een ‘hike’ in de Rocky Mountains. Lärabar is niet alleen lekker en gezond, maar ook een verantwoord tussendoortje, en goed te gebruiken in recepten. Deze fair trade reep inspireert om gezond te eten en te leven.

Lärabar is dit jaar uitgeroepen tot de beste energie reep door het tijdschrift Men’s Health. Lärabar wordt in de U.S.A. onder andere verkocht bij Whole Foods Markets en in de U.K. is de Lärabar onder andere verkrijgbaar bij Selfridges, zeer gerenommeerde winkel ketens.

Lärabar is werkelijk een gezonde energie reep en levert de juiste brandstof voor je lichaam. Door de speciale eigenschappen van de reep en doordat deze onder andere geen gluten bevat is de reep voor een breder publiek interessant dan de repen die meestal aangeboden worden. Een goede reep die uw klanten enorm zullen waarderen. De enige 100% natuurlijke reep die je lichaam veilig weer in balans brengt zonder kunstmatige toevoegingen.

Voor meer informatie: https://www.larabar.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.