Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE voorkomt rije bij de incheckbalie

VAUDE voorkomt rije bij de incheckbalieHet succes van de Tarpolin reistassen heeft de Duitse bergsportleverancier VAUDE verder uitgebouwd. Naast de Samoa (85 liter) en de Tonga (60 liter) die de reiziger bij de balie op het vliegveld in dient te checken, zijn er vanaf nu ook de Aruba (30 liter) en de Barbados (45 liter). De Aruba valt binnen de normen die de Europese vliegmaatschappijen stellen aan handbagage.

Vrachtwagen canvas
De populaire reistassen op wieltjes zijn ideaal voor een zakenreis, beursbezoek of een (kortere) vakantie waarvoor weinig bagage mee gaat. De frisse kleuren en het gebruikte Tarpolin materiaal – vrachtwagen canvas – geven de rollende tassenserie van VAUDE een uniek uiterlijk. Daarnaast maakt het de trolleys oersterk en uiterst gemakkelijk in onderhoud. Zowel de Aruba als de Barbados is in het midden te openen en hebben een flexibele scheidingsbodem. Het voorvak is voorzien van een organiser-systeem. De bodemplaat is extra verstevigd. De trolleys hebben naast een inschuifbaar handvat ook een vast Tarpolin handvat. Dit vergemakkelijkt het pakken van de Aruba uit het handbagagevak in het vliegtuig. Kleurstellingen: rood, oranje, mocca en zwart. Adviesverkoopprijs Aruba: EURO 145,- en Barbados: EURO 160,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 480 werknemers en wereldwijd zijn het er 1300. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.