Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Speciaal voor dames: Techtrail Axio Mini

Speciaal voor dames: Techtrail Axio MiniSinds deze maand is het langverwachte outdoorhorloge met hoogtemeter dat door Techtrail speciaal voor dames is ontworpen verkrijgbaar: de Techtrail Axio Mini. De Axio Mini is de kleinste en tevens lichtste polshoogtemeter die speciaal voor dames is ontwikkeld van dit moment.

Techtrail heeft enkele jaren gespendeerd aan de ontwikkeling van dit horloge. Aan het begin van het traject onderkende Techtrail dat er op dat moment nog geen enkel model beschikbaar was dat zich speciaal richt op dames in de buitensport. De meeste horloges bieden veel features, maar zijn te groot, te lomp of simpelweg te zwaar naar de smaak van de dames. De Axio Mini voldoet echter wel aan de wensen van de vrouw en is dan ook een soort van ‘lichtgewicht hoogtemeter’. Dat slaat overigens niet op het aantal features van het horloge, want die zijn ruimschoots aanwezig.

De Axio Mini is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en is voorzien van een zeer flexibele, ademende polsband die prettig aanvoelt. Extra features die zijn ingebouwd zijn onder andere verschillende alarmfuncties, waterdichtheid tot 50 meter, vervangbare batterij en mineraalglas met een high-gloss afwerking.

Later dit jaar zal de Axio-serie van Techtrail verder worden uitgebreid met een herenmodel: de Axio Max. Deze zaal waarschijnlijk vanaf begin 2009 verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: https://www.techtrail.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Techtrail:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.