Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe collectie Polar Training Computers

Nieuwe collectie Polar Training ComputersPolar introduceert 4 nieuwe modellen; FA20, FT40, FT60 en FT80. De nieuwe trainingscomputers richten zich niet alleen op eenvoud, maar ook op het delen van je trainingsgegevens via bijvoorbeeld blogs. Daarnaast is er veel aandacht aan het ontwerp besteed en is er een aparte dames- en herenlijn. De FT80 heeft voordat het op de markt komt al de Plus X Award gewonnen in de categorie 'Design'. Bij alle nieuwe Polar modellen gaat functionaliteit en stijl perfect samen.

FA20: Weet hoe actief je werkelijk bent
Actief zijn en dagelijks bewegen draagt bij aan een goede gezondheid. Met de innovatieve en gebruiksvriendelijke Polar FA20 zie je direct dat je lichamelijke activiteit invloed heeft op je gehele conditie. De 24/7 activiteitsmeting registreert elke effectieve en actieve beweging en geeft deze grafisch weer. Zowel tijdens als na je training laat de FA20 zien hoeveel calorieën je hebt verbruikt, de gelopen afstand, het aantal actieve stappen en de duur van je activiteit. De eenvoud van deze activity computer begeleidt je naar een fittere en actievere leefstijl.

FT40: De juiste trainingsbegeleiding
De eenvoudige trainingsbegeleiding van de FT40 helpt je je doelen te bereiken. De FT40 bepaalt de juiste intensiteit voor elke training afgestemd op je conditie. Het laat zien bij welke inspanning je het meeste vet verbrandt en bij welke inspanning met name je conditie verbetert. Zo train je op een leuke en effectieve manier je lichaam en verbeter je je conditie.

FT60: De kortste weg naar een betere conditie
Het is nu mogelijk om te trainen hoe je wilt en je doelen te bereiken met het gepersonaliseerde trainingsprogramma van de FT60. Het geeft je doelen die zijn aangepast aan je trainingspatroon en stimuleert je je conditie continu te verbeteren. Het adaptieve trainingsprogramma toont je je wekelijkse doelen en geeft feedback en begeleiding. Dit helpt je zo effectief en efficiënt mogelijk je doelen te bereiken.

FT80: Dé manier om in topvorm te raken
Met het woord ‘toewijding' beschrijven we het beste iedereen die zijn training écht serieus neemt. De FT80 (zie foto) is de toegewijde trainingspartner voor de meest fanatieke sporter. Met deze intelligente training computer train je zeer efficiënt en haal je het maximale uit je training op het gebied van zowel kracht als cardio. Het stijlvolle design biedt optimaal comfort tijdens zowel een inspannende training als tijdens dagelijks gebruik.

Voor meer informatie: https://www.polar-nederland.nl

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Polar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.