Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cold season woman: najaarsfietskleding voor dames

Cold season woman: najaarsfietskleding voor damesDe aandacht voor 'vrouwen in de sport' groeit nog altijd. Binnen het AGU assortiment is er al jaren plaats voor de dameszomercollecties. Met de groeiende belangstelling voor fietsen in het najaar, komt AGU - naast een geheel nieuwe najaarscollectie voor mannen - nu ook met specificieke damesfietskleding voor het najaar: een damesjack, damescollant en dameshandschoenen voor 'cold season'.

Was najaarsfietskleding tot voor kort vooral ‘unisex’, met de komst van specifieke dameskleding, is er nu in de AGU collectie een scheiding aangebracht tussen de dames- en herenkleding voor het najaar.

“De vrouwelijke anatomie en de lichaamsbouw van vrouwen is het uitgangspunt. Dat is wezenlijk anders dan die van mannen”, aldus senior product manager Frank Besseling. “Lijnen lopen anders, materiaaleisen zijn anders en natuurlijk is het design anders.” De collectie bestaat uit AGU Marita, een winddicht jack in rood en zwart, een AGU Intensa damescollant in het zwart met een specifiek Nalini Anatomic Lady dameszeem en de AGU Monna dameshandschoenen (zwart), gevormd naar de smallere vrouwenhand.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.