Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hanwag Approach (GTX)

Hanwag Approach (GTX)In de ROCK-lijn presenteert Hanwag met de Approach en de Approach GTX twee stevige, lichtgewicht schoenen voor aanlooproutes naar het hooggebergte. Beide halfhoge modellen zijn uitgevoerd met robuust Cordura Rocket en afgewerkt met sportfluweel. Daarnaast is de Approach GTX uitgevoerd met een waterdichte GORE-TEX lining.

Met of zonder GORE-TEX, de Approach (GTX) is de ideale schoen in de aanloop naar hogere doelen. De schoenen zijn gemaakt op een klimleest en daardoor zeer stabiel tijdens het lopen. Het robuuste buitenmateriaal van Cordura Rocket en sportfluweel, een solide neus en hielbeschermer en rubberen stootrand beschermen de schoen tegen blessures.

De Approach is dankzij de Vibram Cross zool met PU dempingslaag onder andere ook geschikt voor bijvoorbeeld klettersteigen en draagt ook op gewone ondergrond bijzonder prettig. Uiteraard gebruikt Hanwag bij de fabricage van de schoenen afzonderlijke leesten voor heren en damesmodellen.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.