Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Travel Pressure Socks van TravelSafe

Travel Pressure Socks van TravelSafeBij alle lange reizen, vlieg-, auto- of treinreizen, kan zich reistrombose voordoen. Het cruciale punt daarbij is dat deze reizen zorgen voor een lange periode waarin u niet of nauwelijks kunt bewegen, hierdoor zwellen uw voeten, enkels of onderbenen op.

De nieuwe Travel Pressure Socks van TravelSafe helpen bij het voorkomen van opgezwollen benen en enkels gedurende een lange reis. Door de juiste compressie helpen de sokken tevens het risico van diepe adertrombose te voorkomen en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De pressure socks zijn klinisch getest en goedgekeurd, zij voldoen aan de eisen van BS 7563:1999 en zitten erg comfortabel.

De Samenstelling van de sokken bestaat uit: 77% katoen, 18% lycra, 5% Polyamide. En zijn verkrijgbaar in de maten: S (35-38), M (39-42)en L (43-46).

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.