Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro voegt laptopmogelijkheid toe aan grootste model uit Slingshot-serie

Lowepro voegt laptopmogelijkheid toe aan grootste model uit Slingshot-serieLowepro, wereldleider in beschermende (rug- en schouder-)tassen voor foto-, video- en andere imaging producten introduceert de Slingshot 350 AW, even groot als de Slingshot 300 AW maar met mogelijkheid om een laptop te vervoeren.

Uniek Sling-design
Deze Slingshot 350 AW moet haast wel net zo populair worden als de andere modellen in deze unieke serie.

Ook dit model biedt een combinatie van twee draagsystemen: de schoudertas en de rugtas. De Slingshot is zo ontworpen dat u de tas in een seconde wisselt van draagcomfort naar gebruiksgemak. Van comfortabel dragend op uw rug, draait u de tas middels één beweging naar uw borst en kunt u direct bij uw fotocamera. De Slingshot biedt u de snelste manier om uw apparatuur te pakken, zonder de tas van de schouder te halen.


Toegevoegd aan dit model is het gepolsterd laptopvak, waarin de meeste 15,4inch laptops kunnen worden meegenomen.

De Slingshot 350 AW beschikt, net zoals de Slingshot 300, over een verstelbare, gepolsterde heupriem om de tas goed tegen het lichaam te houden en het gewicht te verdelen, een ingestikt microfiber doekje ter protectie van cameraschermen, een All Weather-hoes om de apparatuur te beschermen tegen de elementen. Tevens is de tas voorzien van Sliplock lussen voor optionele Lens Cases, Bottle bags etc.

De Slingshot 350 AW is een ideale fotorugzak voor de outdoor-fotograaf en enthousiasteling die snelle toegang tot zijn apparatuur wenst, voldoende ruimte voor zijn apparatuur heeft en vertrouwt op optimaal draagcomfort.
Afmetingen en capaciteit

De afmetingen van de Slingshot 350 AW zijn als volgt:
Buitenmaat (BxDxH): 33 x 27,5 x 44 cm
Binnenmaat (BxDxH): 30 x 16,5 x 30 cm
Laptopvak: geschikt voor meeste 15,4” laptops
Capaciteit: professionele DSLR met aangekoppelde 70-200 mm f/2.8 lens, 3-4 extra lenzen, flitser, lader en kabels en geheugenkaarten.

Verkrijgbaar in de kleur zwart en leverbaar vanaf augustus 2008. De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 199,-.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.