Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TravelSafe introduceert TravelSafe Essentials

TravelSafe introduceert TravelSafe EssentialsTravelSafe biedt al jarenlang een kompleet programma van artikelen om de gezondheidsrisico's op reis tot een minimum te beperken. Voor het komende seizoen introduceert TravelSafe een assortiment reisbenodigdheden onder de noemer 'Travel Essentials'. Praktische artikelen voor elke reiziger!

Het assortiment Travel Essentials bestaat o.a. uit bagage sloten welke zijn voorzien van een Travel Sentry Certificaat, (TSA) dat door de beveiliging op vliegvelden (USA) wordt herkend en geaccepteerd. Als de douane in de bagage wil kijken, dan kan men door middel van een "loper" het slot normaal openen en hoeft het slot niet kapot geknipt te worden. Op deze manier blijft uw bagage onbeschadigd.

Praktische en zeer handige opvouwbare tassen, kleine tasjes (om uw waardepapieren, telefoon of compact camera in op te bergen), lakenzakken (zijde, katoen of micro fiber), een uitvouwbare drinkbeker, een waslijn waar u geen wasknijpers meer bij nodig heeft, de uiterst handige toiletbril bedekkers (seat covers), een naaisetje, een wereld adapter, pressure socks om reistrombose tegen te gaan, oorpluggen voor een aangename rust, enz. enz.
Allemaal producten om uw reis makkelijker, comfortabeler en bovenal veiliger te maken!

Naast de alom bekende P-mate introduceert TravelSafe nu de “P-tube”. De P-tube is een flexibele plastuit voor dames. Het is ‘s wereld eerste waterafstotende, latexvrije, antibacteriële, herbruikbare en ecovriendelijke plastuit. Erg geschikt voor op reis en is machinewasbaar. De P-tube is zeer hygiënisch, door zijn waterafstotende eigenschappen is hij na gebruik direct weer schoon en droog.

De vorig jaar geïntroduceerde TravelDEET heeft z’n weg naar de consument goed gevonden, en nog steeds zijn er een groeiend aantal gebieden waar de kans op malaria of andere door insecten overdraagbare ziekten groot is. TravelDEET is daarom een must voor elke reiziger!
Het actieve bestanddeel is Diethyl-m-toluamide deze insectwerende stof beschermd de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, zandvliegen en teken. TravelDeet is leverbaar in verschillende samenstellingen: gel met 30% deet, spray met 40% deet en een lotion met 50% deet, deze is extra sterk en biedt een langdurige bescherming tot wel 10 uur!.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.