Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uitbreiding Flipside-serie van Lowepro

Uitbreiding Flipside-serie van LoweproLowepro, wereldleider in beschermende (rug- en schouder-)tassen voor foto-, video- en andere imaging producten kondigt de Flipside 400 AW aan: een high-performance fotorugzak, ontworpen met veel inhoud, comfort en bescherming voor een hele dag fotograferen.

Dit model is een toevoeging aan de huidige Flipside-serie die nog 2 modellen omvat, de Flipside 200 AW en 300 AW.

Kenmerken
De Flipside 400 AW beschikt net als zijn kleinere broertjes over een ¬Ďachteringang¬í; de apparatuur is via het rugpand bereikbaar. Hierdoor worden camera en accessoires verzekerd van een optimale beveiliging als de tas gedragen wordt.

Het hoofdvak van de Flipside 400 AW biedt behoorlijk wat meer ruimte dan die van de Flipside 300 AW. Een professionele DSLR met aangekoppelde zoomlens en 4-6 extra lenzen kunnen in deze gigant worden meegenomen. Door middel van de verstelbare tussenschotten is de indeling van de tas naar wens aan te passen. Uiteraard is er plaats voor extra accessoires zoals een flitser, geheugenkaarten en een waterbidon in de extra vakken.

Draagcomfort
Voor optimaal draagcomfort beschikt de Flipside 400 AW over een gepolsterde heupriem en voorgevormde, verstelbare draagbanden die het gewicht gelijkmatig verdelen. Ook het tussenbandje dat beide draagriemen over de borst bij elkaar houdt ontbreekt niet bij dit model.

De Flipside 400 AW is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen/zwart en is leverbaar vanaf augustus 2008. De adviesverkoopprijs bedraagt
Euro 159,00.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.