Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Hip 'n Drink ideale heuptas voor langere wandelingen

VAUDE Hip 'n Drink ideale heuptas voor langere wandelingenNog een kleine week en dan gaat de grootste wandeltocht in ons land in Nijmegen weer van start! Voor de wandelaar die nog op zoek is naar een handige heuptas is de 'Hip 'n Drink' een echte aanrader: je kunt naast een regenjas, reep en zonnebrand in het 'hoofdvak' ook nog 2 bidons binnen handbereik kwijt. Natuurlijk komt deze heuptas ook tijdens andere activiteiten, zoals Nordic Walking of een stedentrip goed van pas!

VAUDE heeft in het assortiment een heuptas waar je 2 drinkflessen in kwijt kunt. Naast voldoende vocht, kun je hierin ook een regenjas, reep of zonnebrand kwijt. De heuptas – met de naam “Hip ’n Drink” – beschikt tevens over twee vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Ideaal voor kleingeld en losse sleutels. Ook aan veiligheid heeft de fabrikant gedacht door de heuptas te voorzien van het logo in een reflecterend materiaal. Al deze kenmerken maken de heuptas geschikt voor langere wandelingen, Nordic Walking of skatetochten. Adviesverkoopprijs: EURO 30,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Tevens hecht VAUDE waarde aan een hoogwaardige kwaliteit, milieu bewuste vervaardiging van producten, ecologische toewijding en sociale betrokkenheid. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In totaal heeft VAUDE 320 werknemers, waarvan 70% vrouw. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.