Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe koffers van Peli

Nieuwe koffers van PeliPeli, markleider in kwalitatief hoogwaardige (transport)koffers en lampen, breidt haar assortiment uit met een aantal koffers: de 1730 Transport Case, de 1690 Transport Case en de 1080 Hardback Laptopcase.

1730 Transport Case
Anticiperend op de vraag naar duurzame, multifunctionele transportkoffers, komt Peli™ met de 1730 Transport Case. Deze koffer is zodanig ontworpen dat deze zowel handmatig per stuk, al gestapeld op pallets kan worden vervoerd.
Voor een gemakkelijke en comfortabele manier van handmatig transporteren, beschikt deze koffer o.a. over twee extra grote handgrepen en robuuste wielen.
De koffers kunnen gemakkelijk worden gestapeld, omdat de sluitingen aan de zijkant zitten, waardoor het deksel plat is. Deze koffer is uitermate geschikt voor het vervoeren van grote hoeveelheden kostbare apparatuur.
De 1730 Transport Case (inclusief plukschuim) is uit voorraad leverbaar en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

1690 Transport Case
Net zoals de 1730 is de 1690 ook een transportkoffer, echter een maat kleiner. De afmetingen van de 1690 bedragen 76,2x63,5x38,1 cm. Ook deze koffer is stofvrij, waterdicht en stootvast en beschikt over eerdergenoemde kenmerken als een O-ring, stevige, tweestaps sluitingen via hefboomprincipe, open cel structuur in de wanden en geïntegreerd automatisch luchtdrukventiel.
Deze 1690 heeft een uitschuifbare trekstang en 4 wielen, waardoor de koffer ‘staand’ gerold kan worden. De 1690 wordt standaard geleverd met plukschuim, is verkrijgbaar in de kleur zwart en is uit voorraad leverbaar. De adviesprijs bedraagt EURO 599,00.

1080 Hardback Laptopcase
Met de 1080 gaat een optimale bescherming hand in hand met stijl. Met de 1080 case kunnen laptopgebruikers erop vertrouwen dat hun laptop tijdens reizen goed wordt beschermd en de 1080 mag gezien worden!
De 1080 is net als alle overige Peli™ koffers stootvast, waterdicht en stofvrij en is ontworpen voor 13” laptops. Deze koffer wordt standaard ook geleverd met plukschuim.
Zoals iedere Peli™ beschikt de 1080 over een O-Ring en geïntegreerd automatisch luchtdrukventiel.
Naast laptopkoffer kan deze 1080 Hardback case ook uitermate goed dienst doen als gereedschapskoffer of gebruikt worden voor medische doeleinden. De Peli™ 1080 is uit voorraad leverbaar en is verkrijgbaar in de kleur zwart en zilver. De adviesprijs bedraagt EURO 119,00.

Op alle Peli™ koffers geldt een levenslange garantie.

Voor meer informatie: https://www.peli.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Peli:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.