Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Katoen van Active Leisure

Katoen van Active LeisureDe vraag naar grotere familietenten is in de afgelopen jaren flink gestegen, en dan met name de vraag naar de tenten die voor 100% uit katoen zijn gemaakt. Het antwoord van Active Leisure hierop bestaat onder andere uit de Brixen.

Dat mensen op de camping kiezen voor katoen spreekt eigenlijk voor zich. Hoewel het materiaal vrij zwaar is ten opzichte van polyester, heeft het als grote voordeel dat het ademt. Condensvorming is er dus niet en dus is het (zeker bij een verblijf voor langere tijd) comfortabeler dan een kunststof materiaal. Met de katoenen tenten richt Active Leisure zich dan ook voornamelijk op de gezinnen die met auto of camper naar de camping gaan.

De Brixen (zie afgebeeling) is dus zo'n familietent -een gemakkelijk op te zetten tunnelmodel- geschikt voor 4 personen, maar er zijn ook grotere modellen verkrijgbaar. De tent is standaard voorzien van een stevig grondzeil dat de gehele bodem van de tent beslaat om vocht, vuil en ongedierte buiten te houden (middels een ritssluiting is het grondzeil rondom volledig vast te maken.

Naast het standaard grondzeil wordt er tevens een stevige opberghoes en 2 luifelstokken meegeleverd. De luifel is apart als accessoire verkrijgbaar. Naast de Brixen is er onder andere ook de nieuwe Canyon, welke ideaal is voor de grote gezinnen (vanaf 6 personen).

Adviesverkoopprijs van de Brixen is vanaf zo'n Euro 650, die van de Canyon vanaf ongeveer Euro 800.

Voor meer informatie: https://www.active-leisure.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Active Leisure:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.